Activiteiten agenda ZijActief Schalkhaar

SCHALKHAAR – De ledenavond van maandag 10 februari staat in het teken van Deventer. Wij zijn verheugd om deze avond onze nieuwe burgemeester, Ron König, te ontvangen. Het bestuur heeft al een aantal vragen vooraf ingediend, maar iedereen mag natuurlijk ook zijn eigen vragen stellen.

Tevens verwelkomen wij de nieuwe Deventer stadstroubadour, Maarten van Veen. Hij wil de stad laten kennismaken met zijn eigen verhalen, mensen met een lied verrassen en een verhaal op een bijzondere manier overbrengen. Hij laat ons 2 nieuwe liedjes horen die hij heeft geschreven over de inwoners van onze stad.

De avond begint zoals altijd om 19.30 uur bij Restaurant  Lindeboom in Schalkhaar. Bent u geïnteresseerd een keer een avond te bezoeken, dan kunt u contact opnemen via zijactiefschalkhaar@gmail.com

Vorig artikelUnieke nestkastjes in Diepenveen
Volgend artikelEn de winnaar is De Melkbrouwerij uit Lettele