BBB staat voor Balletje gooien, Biertje drinken, Bitterballetje eten

DIEPENVEEN – Dé Jeu de Boulesvereniging van Deventer, DBC Karro-Deux, nodigt u van harte uit voor een gezellige avond met vrienden, familieleden of collega’s. Waar mensen voorheen bowlen of uit eten gaan kozen als gezamenlijk uitje, op dit moment is Jeu de Boules helemaal hot!                                                                       


In het westen van ons land zijn er al langer mogelijkheden voor zo’n uitje, maar hier in het oosten nog niet. Tot 24 januari as.! Want dan gaat de eerste BBB- avond van start: jeu de boulen (Balletje gooien) onder het genot van een hapje (Bitterballetje eten) en drankje (Biertje drinken).
                                                                                          

DBC Karro-Deux beschikt over een Boulodrome (overdekte speelhal met 9 binnenbanen) en een modern ingerichte horecagelegenheid op het Sportpark Borgele aan de Bredenhorst 189 in Deventer. 


Er kan op die avond, tussen 19.30 en 23.30 uur, een baan worden gehuurd (€10,- voor 50 minuten) voor 4 spelers, spelregels en gebruik van boules inbegrepen. Hapjes en drankjes zijn uiteraard niet inbegrepen bij dit bedrag.
Krijgt u al zin om op 24 januari te gaan BBB- en met zijn allen? Reserveer dan direct op bbbboulen@gmail.com

Vorig artikelHumana bakken puilen uit in Schalkhaar
Volgend artikelBakkerij Vree-Egberts: Ondernemer van het jaar