Nieuwe eigenaren voor dierenpension De Borgelinckshof

LETTELE – Dierenpension De Borgelinckshof in Lettele is overgenomen. Het pension voor honden en katten is nu in handen van Hendrik Jan en Ada Welgraven.

De Borgelinckshof beschikt over diverse binnen- en buitenverblijven voor honden en katten. Honden delen meestal hun verblijf met een zorgvuldig uitgekozen speelkameraadje. Minimaal vier keer per dag worden ze uitgelaten. Honden die graag met elkaar optrekken spelen samen op de speelweiden, maar er is ook volop individuele aandacht. De katten kunnen zich dag en nacht uitleven in de speels ingerichte kattenverblijven. Ook een privé-verblijf behoort tot de mogelijkheden.

Voor mensen die weinig tijd hebben, ziek zijn of geen vervoer hebben, is er de haal- en brengservice. In overleg wordt de kat of hond opgehaald en later weer thuisgebracht. Vanaf het nieuwe jaar hanteert De Borgelinckshof gewijzigde openingstijden voor het halen en brengen van de huisdieren. Kijk voor meer informatie op deborgelinckshof.nl.

Met de overname komt een langgekoesterde wens in vervulling voor de nieuwe eigenaren. “In 2018 heb ik mijn papieren voor dierhoudersbesluit hond en kat gehaald”, zegt Ada Welgraven. “De kans om De Borgelinckshof over te nemen kwam op het juiste moment. We zien ernaar uit om onze gasten een heerlijk verblijf te geven in ons pension.” De Borgelinckshof is aangesloten bij de dierenbranche-organisatie Dibevo.

Vorig artikelTeam Regioverpleegkundigen officieel van start in regio Salland
Volgend artikelWeerbericht Salland zuid 21 januari