Partyservice Salland neemt activiteiten Lens Spelverhuur over

SALLAND – Partyservice Salland neemt de verhuur van springkussens, oud Hollandsche Spelen en overige activiteiten over van het Nieuw Heetense bedrijf Lens Spelverhuur. Na de overname van een luchtkussen verhuurbedrijf in 2017, neemt partyservice Salland wederom een bedrijf over in de verhuur van in- en outdoor activiteiten.

Sinds 2016 is Partyservice Salland groeiende in Salland op diverse feesten en partijen op locatie. Met als afhaaldepot de Sallandshoeve aan de Holterweg in Nieuw Heeten, biedt de centrale ligging tal van mogelijkheden richting o.a. Deventer, Raalte en Holten. Eigenaar Maarten-Teun Nijmeijer: “Met de uitbreiding van het assortiment, worden we ineens een stukje groter.

Partyservice Salland en Veluwe
De eigenaren van Partyservice Salland zijn geen onbekenden binnen het Sallandse circuit. Naast de Partyservice exploiteren ze ook de multifunctionele horeca-recreatie locatie Boerderij Sallandshoeve in Nieuw Heeten.

“Naast Boerderij Sallandshoeve exploiteren we tevens twee andere horeca-recreatie locaties. Één in Beekbergen en de ander in Schaarsbergen (Arnhem). Door de uitbreiding van het assortiment zullen we tevens Partyservice Salland verder gaan ontwikkelen, met als twee extra afhaaldepots in genoemde plaatsen.”, aldus Yoeri Maas.

Totaalaanbod
Naast het ruime assortiment aan spelen, springkussens en andere activiteiten biedt Partyservice Salland ook catering, aankleding, tenten. Eigenlijk een totaalconcept. Of het gaat om een bedrijfsfeest, buurtfeest of andere gelegenheid. Voor elk feest is er van alles te vinden.

Partyservice Salland heeft als hoofdvestiging de locatie aan de Holterweg 85 in Nieuw Heeten

Vorig artikelTijdelijk honderd extra asielzoekers in azc Schalkhaar
Volgend artikelWeerbericht Salland woensdag 29 januari