“Het aanzien waard” een handzaam boekje over Schalkhaar

SCHALKHAAR – Onder deze titel is in Schalkhaar een handzaam boekje, met bijbehorende DVD, uitgebracht. In het boekje vindt u een beschrijving van een tweetal routes, namelijk door het dorp en naaste omgeving, respectievelijk door het buitengebied van Schalkhaar. Die route(s) voeren langs gemeentelijke/rijksmonumenten, langs kunstwerken en enkele andere bezienswaardigheden. Een beschrijving ervan wordt gegeven in het boekje en een filmverslag staat op de DVD. Van deze film kunt u vooraf of naderhand genieten. Ook degene die niet meer zo vitaal is, kan op die manier genieten van wat er te zien is.

Een positieve bijkomstigheid is dat de winst van de combinatie boekje/DVD, te weten € 5,- naar een goed doel gaat. Het goede doel is de ‘Stichting Vrouwen voor Vrouwen’, waarvoor Rosemarie Smits met vele anderen, zich tomeloos inzetten. Informatie over deze stichting vindt u op haar website: www.rosemariesmits.nl. Baarmoederverzakking is voor veel vrouwen in Nepal een kwaal die vaak vergaande consequenties, als scheiding en uitstoting uit de gemeenschap, tot gevolg heeft.

Ieder die het boekje en de DVD, ter waarde van € 10,00, aanschaft doet zichzelf een plezier en verricht een goede daad voor de vrouwen in Nepal, die door de financiële steun van de stichting kunnen worden geopereerd. Rest ons nog te melden dat boekje met DVD te verkrijgen zijn bij kapsalon Jeannet Total Look en DA drogist Marianne van der Liende (beide in Schalkhaar), die hiervoor belangeloos een plek hebben vrijgemaakt in hun zaak.

Vorig artikelNatte Neuzen Salon vanaf april t/m augustus gesloten
Volgend artikelTrekking loterij Ondernemersvereniging Schalkhaar