Informatiebijeenkomst energietransitie februari 2020

  FOTO: madebydrones.nl/

  BROEKLAND – Broekland ziet de energietransitie als kans en wil daar als gemeenschap van profiteren. Dit is het beeld na de informatiebijeenkomst van 29 januari. Woensdag 26 februari kijken ze verder naar mogelijkheden.

  Een spreker presenteert enkele voorbeeld initiatieven, wat kunnen we daar van leren? Verder gaan we in gesprek met elkaar aan de hand van verschillende thema-tafels. Bijvoorbeeld over welke coöperatie vorm bij ons past, in hoeverre wind energie een optie is of hoeveel daken kunnen we vol leggen in Broekland?

  Wanneer: Woensdag 26 februari 2020, 20.00 – 21.30 uur

  Waar: Café De Hoppe

  Voor: Inwoners van Broekland en directe omgeving

  Vorig artikelVeel variatie bij nieuwbouw in Okkenbroek
  Volgend artikelWeerbericht Salland woensdag 26 februari