Nordic sports Diepenveen start met nieuwe proeflessen rolskiën en cross-skaten

DIEPENVEEN – Cross-skaten en rolskiën  is langlaufen op wielen. In plaats van in de sneeuw verplaats je je op asfalt, beton- en bospaden. Bij beide technieken gebruik je het hele lichaam en je bouwt  een goede conditie op. Doordat je stokken gebruikt, train je het hele lichaam waardoor je de conditie traint zonder zware belasting voor de gewrichten. Door het ‘glijden’ op de wielen, train je ook je balans. Ben je sportief en op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan is een proefles volgen bij DSC Nordic sports een laagdrempelige manier om te ervaren of het wat voor je is.

Op zondag 1 maart  geeft de Diepenveense club een proefles cross-skate en op zondag 8 maart een proefles rolskiën. Voor slechts 10 euro per les krijg je in 2 uur het materiaal aangemeten en leer je de eerste technische beginselen van het cross skaten of rolskiën. Mocht je na afloop van de proefles enthousiast zijn, dan kun je in het voorjaar een basiscursus volgen. Deze bestaat uit 3 lessen cross skaten en/of rolskiën van ruim een uur in de maanden maart en april. Bijzonder is dat in deze basiscursus een les langlaufen in de Scheg van Deventer is inbegrepen op zondag 15 maart. De cursus sluit af met een echte toertocht in de omgeving van Diepenveen! Na deze cursus kun je deelnemen aan de reguliere trainingen.

Data
Basiscursus cross skaten op 22 maart, 5 april en 20 april
basiscursus rolskiën 0p 29 maart, 19 april en 3 mei
langlaufen in de Scheg op 15 maart
en afsluitende toertocht op  10 mei

Locaties
Proeflessen: terrein DSC, Schuurmansweg 20A, Diepenveen
Basiscursus: terrein DSC en diverse locaties rondom Diepenveen

Voor meer  informatie en aanmelden kijk op:
https://www.nordicsports-diepenveen.nl/cursussen-en-proeflessen/

Vorig artikelVeel variatie bij nieuwbouw in Okkenbroek
Volgend artikelDiepenveense gekozen voor Miss Beauty Overijssel