Soepcafé op schrikkeldag in Olst

    OLST – Op zaterdag 29 februari vindt in Goede Buren in Olst een speciaal Soepcafé plaats: SchrikkelSoepCafé. Het valt namelijk op Schrikkeldag. En het is slechts eenmaal per 28 jaar dat die dag op een zaterdag valt. Zoals elke laatste zaterdag van de maand wordt er op 29 februari een maaltijd geserveerd van soep met brood, salades en toetje.

    De maaltijden van het Soepcafé worden door vrijwilligers gemaakt van overgebleven groente, fruit, zuivel van de PLUS. Eten dat anders weggegooid zou worden, maar nog goed genoeg is om te verwerken tot een maaltijd. Vanaf 17.45 uur zijn de deuren geopend. Om 18.00 uur wordt het eten geserveerd. Wie mee wil eten moet wel op tijd komen, want op is op. Voor deelname vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage voor de onkosten. Meer informatie is te vinden op www.olstintransitie.nl en op de Facebookpagina OlstInTransitie.

    Vorig artikelWeerbericht Salland woensdag 26 februari
    Volgend artikelGewonde bij steekpartij in azc in Schalkhaar