Tentje-bandje-biertje op de Kôle Kermse, 20-21-22 maart

  BROEKLAND – De tent is geregeld, de band is geboekt en de biertjes zijn besteld. We zijn er weer klaar voor! Nog even en dan barst het feest los op het festivalterrein in Broekland. Dit jaar veel spektakel met acts van onder andere Q5 New Style, Kabaal en The Great Pianos. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten zoals muziekbingo, de veiling en het Kôle curlingtoernooi. Voor de kinderen zijn het hele weekend leuke activiteiten gepland. En zoals altijd, GRATIS ENTREE!

  Muziekbingo
  Op vrijdag 20 maart trappen we het weekend af met de tweede editie van de muziekbingo. Vanwege het weergaloze succes van vorig jaar zijn er dit jaar meer kaarten verkrijgbaar. De gelukkigen die een kaartje weten te bemachtigen kunnen vanaf 20.00 uur plaatsnemen op de bierbanken in de tent. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.kolekermse.nl. Wees er op tijd bij, want dit wil je niet missen! Daarna hoor je de beste pop- en rockmuziek van de jaren ’60 tot en met heden, verzorgd door coverband Kabaal. Eerder waren zij al te bewonderen op de zondagmiddag van de Kôle. Verder is er deze avond muzikale invulling van het dj-duo Wulps. Zij zullen de plaatjes verzorgen vanachter de draaitafels.

  Veiling
  Zaterdags krijgt iedereen de kans prachtige kavels te bemachtigen tijdens de 20e editie van de veiling. Vanaf 13 uur kavels kiek’n en een uur later de start van de veiling. Ook dit jaar zullen er weer prachtige kavels te vinden zijn. Speciaal voor de 20e editie zijn er mooie verassingen dit jaar. Komt dat zien, komt dat zien. Na het succes van vorig jaar is er dit jaar weer een uitgebreide kidscorner­ met leuke activiteiten voor de allerkleinsten in de tent.

  Zaterdagavond
  In de avond combineren we de beste eigenschappen van een band met die van een DJ in de vorm van Q5 New Style. Met snelle mixes tussen verschillende muziekstijlen blaast Q5 New Style HET DAK ERAF! Het entertainment van een band en het beuken van een DJ. Natuurlijk is er ook weer muziek van DJ Total Tommy.

  Kôle boeren curlingtoernooi
  Nieuw op de zondagmiddag is het boeren curlingtoernooi. Wat het publiek precies te wachten staat, blijft een verassing, maar spektakel gegarandeerd. Op de curlingbaan in de tent nemen 8 teams het tegen elkaar op voor de titel van de allereerste editie van het Kôle boeren curlingtoernooi. Om 13.30 uur start het toernooi. Wie aan dit spel mee gaan doen, wordt binnenkort bekend gemaakt, dus houd de socials (Facebook & Instagram) in de gaten! Ook op zondagmiddag zijn er verschillende leuke activiteiten voor de kids georganiseerd.

  Great Pianos
  De Kôle Kermse heeft flink uitgepakt voor de act van zondagmiddag. Bastiaan Veltien: “Met The Great Pianos hebben we een unieke act weten binnen te halen. Deze gasten weten echt een feest te bouwen. We hadden ze al een tijdje op ons lijstje staan en dit jaar is het gelukt: ze komen naar de Kôle!” Compleet met vleugel en al zorgen de toetsenisten voor een onvergetelijke avond. Daarnaast beukt DJ Total Tommy ook op de zondag de nodige hits door de speakers.

  En het mooiste van alles, zoals altijd GRATIS ENTREE!

  Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Isolatiekamer
  Volgend artikelZomerdagkamp Schalkhaar viert jubileum