Basisscholen klaar voor het 19e Schoolhandbaltoernooi

OKKENBROEK – In maart begint voor de 19e keer het jaarlijks terugkerende ABS schoolhandbaltoernooi voor de basisscholen in Bathmen, Loo en Okkenbroek. Woensdag 18 maart begint om 13:00 tot 17:30 de eerste ronde. De groepen 5/6 van de Rythmeen en Dorpsschool uit Bathmen,de Looschool uit Loo en de Wereldwijzer uit Okkenbroek spelen in gemengde teams. De groepen 7 en 8 hebben aparte jongens- en meisjesteams. Woensdag 25  maart zullen vanaf dezelfde tijd de laatste groepswedstrijden en daarna de finales gespeeld worden.

Er wordt door groep 5/6 gespeeld om de Janneke Markvoort Wisselbokaal. De jongens- en meisjesteams van groep 7 en 8 spelen allemaal om een plek in de Oostelijke Handbalkampioenschappen die in mei gespeeld gaan worden. In nauwe samenwerking met het Deventer Sportbedrijf zal ook weer de Fair Play trofee uitgereikt gaan worden aan de school die zich, in en om het veld, het sportiefst gedragen heeft. Om beide dagen zo gezellig mogelijk te maken nodigen wij iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen bij dit sportieve evenement op 18 en 25 maart.

Vorig artikelSnoeihout voor paasvuur Schalkhaar laten ophalen
Volgend artikelBronzen zwijntje uit Heeten is de Vondst van Overijssel