Jaren ’60, ’70 herleven met More Life in De Vecht

SCHALKHAAR – Eind jaren ’60 en begin jaren ’70 trad More Life veelvuldig op in zaal De Groot in De Vecht. Veelal voor een uitverkocht huis bij de door de Jeugdraad De Vecht of V en L georganiseerde dansavonden. Wie herinnert zich niet Mony Mony van Tommy James en de Shondells , Gloria van Them of Smoke on the water van Deep Purple?

Zaterdagavond 28 maart doet de Schalkhaarse band het allemaal nog eens dunnetjes over en worden de hits uit die tijd opnieuw tot leven gebracht. Meezingen met One way wind of Let’s dance van The Cats, Have you ever seen the rain van Creedance Clearwater Revival,  Born to be wild van Steppenwolf of Angie van The Rolling Stones, het kan allemaal op deze avond, die bol zal staan van de nostalgie. De band, bestaande uit zang, toetsen, drums, bas- en leadgitaar en back vocals, treedt heden ten dage nog enkele  keren per jaar op, zowel in het openbaar als bij besloten festiviteiten.

Onlangs hadden ze nog veel succes tijdens de jaarlijkse Soosreünie in Apeldoorn. Bij de meeste optredens wordt ook gebruik gemaakt van een  blazerssectie. Een avond met More Life staat garant voor een feest van herkenning  voor iedereen die de muziek uit de jaren ’60 en ’70 een warm hart toedraagt.

Kaarten voor het optreden van More Life zijn verkrijgbaar bij café de Groot in De Vecht, Primera boekhandel Oonk in Twello  en Friends kapper Erik Brouwer in Twello en cadeaushop Odile in Schalkhaar

Vorig artikelWeerbericht Salland dinsdag 03 maart
Volgend artikelWeerbericht Salland donderdag 05 maart