Het was maar een Droom

FOTO: Harry Vos

DIEPENVEEN – Dania Schopman uit Diepenveen kreeg van Directeur Herman Riphagen, van het Amusement Circus en Carnavalmuseum Tonny Leerink, een Muziek Award voor haar prestatie om op 16-jarige leeftijd bijna dagelijks te zien en te horen te zijn op TV Oranje en RadioNL met haar nummer: Het was maar een Droom. Dania, die sinds februari dit jaar al drie nummers op haar naam heeft staan en in verband met de coronacrisis al vele optredens voor ouderen en gehandicapten heeft gehad, snakt naar de grotere evenementen.

Dania is inmiddels ook ontdekt door de professionele muziekbranche en er is haar kort geleden een contract aangeboden door een artiestenbureau/muziekuitgeverij. Dania heeft grootste plannen in de Nederlandstalige muziekwereld. Door haar enthousiasme en de vrolijke uitstraling heeft Herman Riphagen een interview met Dania gehad en haar een Aanmoediging Award aangeboden. De directeur van het ACC is ervan overtuigd dat we nog veel van Dania zullen horen.

Vorig artikelVrijwilligersknooppunt Lettele gaat weer over op normale bereikbaarheid
Volgend artikelBuurtbus rijdt weer vanaf 24 augustus