Lotenverkoop de Zonnebloem

LETTELE/OKKENBROEK – Met de Zonnebloem afd. Lettele-Okkenbroek de paden op de lanen in. Dat zouden wij graag weer willen oppakken. Helaas moeten we nog even geduld hebben, voor uw en onze veiligheid. De lotenverkoop moet dit jaar ook anders, onze vrijwilligers mogen niet bij u aan de deur komen.

Hoe komt u dan aan loten?
De loten kosten € 2,- per stuk, stort het bedrag dat u wenst, bijvoorbeeld € 10,- voor 5 loten op het rekeningnummer van de penningmeester van de Zonnebloem Lettele – Okkenbroek   NL97RABO0146235800 t.n.v. Nat.Ver.de Zonnebloem Lettele – Okkenbroek.

Belangrijk: zet bij omschrijving uw naam en adres! Dan weten wij waar de loten in de brievenbus moeten worden gedaan.

Het bestuur en de vrijwilligers kunnen dan weer een mooi jaarprogramma aanbieden aan de mindervaliden, de minder mobiele mensen, zij die door hun hoge leeftijd of slechte gezondheid in een sociaal isolement dreigen te raken. Zeker in de coronatijd hebben we dit ervaren, we doen er dan ook alles aan om op een andere manier met hen in contact te blijven, je wordt er creatief in.

Extra bellen i.p.v. bezoeken, raambellen etc. Op dit moment worden bezoekjes weer voorzichtig opgestart, met inachtneming van alle veiligheidsregels. U kunt loten bestellen tot eind juli. In augustus worden de loten bij u in de brievenbus gedaan. De trekking is op 12 oktober. Of u een prijs wint is ‘misschien’, dat u helpt is ‘zeker’.

Voor meer informatie: Anneke Bijsterveld  tel. 0570-551376.

Vorig artikelGeen zomerfeesten in Wesepe dit jaar
Volgend artikelWegwerkzaamheden komende week in Schalkhaar en Diepenveen