Flessenactie Handbal SVS groot succes

SCHALKHAAR – Op zaterdag 22 augustus hebben de jongens en meisjes van de D- en E- teams keihard gewerkt aan een bijdrage voor hun handbalkamp. Op deze zonnige ochtend hebben ze van 10 tot 12 uur heel Schalkhaar uitgekamd en werkelijk uit elke hoek en ieder gaatje statiegeldflessen en bierkratten tevoorschijn gehaald. En dat bleek uiteindelijk ook wel toen alle flessen en kratten bij onze sponsor supermarkt Plus Joffrey Ter Horst werden ingeleverd. Samen leverden dit het geweldige bedrag van 754 euro op! Ieder jaar gaan de D en E teams op kamp. Dit jaar is de bestemming Markelo waar de ruim 50 kinderen begin september een topweekend gaan beleven. En met de opbrengst van deze geweldige flessenactie wordt het zéker een superkamp. Met dank aan alle kinderen, de Plus en niet te vergeten alle inwoners die de handbal van SV Schalkhaar een warm hart toedragen.

Vorig artikelHeide prachtig in bloei op Wechelerveld
Volgend artikelStart buurtbus verder uitgesteld