Boekpresentatie over ‘Geen grip meer’

LETTELE – Wij zijn blij dat we toch een manier hebben gevonden om aandacht te vragen voor het doorgeven van het verhaal: ‘Geen grip meer’. Mijn oma Marie, die de grip op haar leven verliest in de Tweede Wereldoorlog. Vooral wanneer er op het eind van de oorlog Duitse soldaten bij hen thuis verblijven, wordt er flink geschoten rondom de boerderij en de ‘beste kamer’ wordt ingericht als operatiezaal.

Ik wil u graag uitnodigen voor de boekpresentatie op zaterdag 17 oktober 2020 van 13.30 tot ongeveer 15.00 in de Heilige Nicolaaskerk (Bathemseweg 35 in Lettele). De boekpresentatie zal op gepaste wijze worden uitgevoerd in deze tijd van corona. Zo kunnen we niet volop in gesprek met elkaar.

Wilt u iets zeggen of delen zou u dit dan vooraf aan mij laten weten? Als u een vraag heeft hoor ik dat graag van u, zodat dit tijdens de presentatie ook meegenomen kan worden.

Na afloop kunt u het boek kopen en laten signeren. Wij willen u vragen om zoveel mogelijk contant te betalen ( €10,-per boek ). Bij de uitgang staat een mandje voor een (vrijblijvende) gift in verband met de onkosten voor de ruimte. In verband met corona kunnen wij u helaas niet iets te drinken aan bieden. De muzikale omlijsting is in handen van het kwartet: Mia Kogelman (klarinet), Bente Boots (trompet), Emiel de Jongh Swemer (altviool) en Camille Bergsma (cello).

Voor de boekpresentatie kunt u zich aanmelden door een mailtje te sturen naar opvoeden@marionkogelmanbloo.nl. Deze bijeenkomst is via een livestream te volgen op de Facebookpagina van Marion Kogelman en later terug te kijken via www.marionkogelman.nl.

Vorig artikelStreekmarkt op 11 oktober bij De Oorsprong afgelast
Volgend artikelComedy Quartet op 4 verschillende locaties