Geen Repair Café in december

DIEPENVEEN – Normaal gesproken is er elke 4e zaterdag van de maand een Repair Café, van 10.00 tot 14.00 uur in Werkplaats31@ aan de Randerstraat 31a Diepenveen. In december is er helaas géén Repair Café. Maar in het nieuwe jaar, op 23 januari 2021, staan ze weer voor u klaar! Afgelopen jaar hebben ze ruim 60 mensen geholpen bij het maken van huishoudelijke apparaten. Van een transistor radio tot een magnetron. Ook tuingereedschappen en kleding zijn veelvuldig door de handen van de vrijwillige specialisten gegaan. Samen met een aantal medewerkers van Werkplaats31@ zorgen zij voor de nodige technische knowhow.

Het Repair Café is in het leven geroepen om gebruiksartikelen en huishoudelijke apparaten een tweede leven te geven. Een boormachine die zomaar stopt, een stofzuiger of magnetron die het niet meer doet. Maar ook een scheur in je broek of een gat in de mouw van je trui. Een kleine reparatie (binnen 15 minuten te klaren) aan je fiets? Kijken of je het samen met een vrijwillig deskundige kunt repareren. Weggooien kan eventueel altijd nog. Het is kosteloos, een vrijwillige bijdrage mag en je komt nog eens iemand tegen.

Zin om als vrijwillige medewerker mee te doen of voor andere vragen bel gerust 06-5342 9923. Voor meer informatie zie www.repaircafe.nl of de Facebookpagina van werkplaats31@ in Diepenveen.

Vorig artikelSnertactie Vrienden van de Kerk van Okkenbroek
Volgend artikelPuzzel-ruil-bank in Lettele