In gesprek met Diederik Logt, Logt Tweewielers

  Op 1 november 1935 begon “ome Derk” een zaak voor fietsen en allerhande spullen in Olst. Een plek waar je echt alles kon krijgen, maar vooral fietsen. De opvolger was Wim Logt, mijn vader. Nu, 85 jaar later, run ik, Diederik Logt, alweer 17 jaar, Logt Tweewielers.

  Logt Tweewielers bestaat nu al 85 jaar wat steeds van familie op familie is overgegaan..

  Ik werk met veel passie en plezier in mijn tweewielerzaak.  Vrijwel alle klanten kennen ons al jaren en die lopen dan ook net zo makkelijk de werkplaats in als ze wat nodig hebben of komen gewoon even langs om een praatje te maken. Het bedrijf heeft inmiddels ook buiten Olst en Boskamp een hele goeie naam opgebouwd en klanten kring opgebouwd.

  “Er zijn veel liefhebbers van goeie fietsmerken waaronder Koga, Giant, Sparta en die vinden ze natuurlijk bij ons !. Wij gaan voor kwaliteitsfietsen van E-Bikes, stadsfietsen en mountainbikes en onderscheiden ons hierin, zijn geregistreerd dealer en hebben alles in huis voor onderhoud en reparatie” vertelt Diederik trots. Ook het onderhoud van racefietsen doet hij er bij.

  In het weekend is Diederik graag op de mountainbike op pad. Hij sponsort de mountainbikeclub OWSOME bikers en de jaarlijkse Jägermeistertocht, wat altijd een top evenement is.

  Dit jaar is natuurlijk een jaar waar we allemaal de fiets op zijn gegaan. Door de pandemie zijn we gaan inzien dat fietsen een gezonde bezigheid is en lekker op de fiets kunt genieten van alles om je heen.

  Nu breekt de winter aan en kunnen niet wachten dat het fietsseizoen weer aan breekt en gaan we allemaal weer met de fiets op pad!

  Vorig artikelComedy Quartet op 4 verschillende locaties
  Volgend artikelWinkelen bij De Bank in Heeten