Update Memory bijnamenspel

LETTELE – Er zijn inmiddels al bijna 50 spellen besteld! We laten er 75 maken. Het wordt dus best een collectors item. Sign solutions gaat het spel voor ons ontwerpen en produceren. Het ziet er heel mooi uit en het spel heeft zelfs een dubbelfunctie. De achterkant van de kaartjes vormen samen een grote puzzel met een geografische kaart van Lettele. Het ophaalpunt wordt de nieuwe dorpswinkel die vanaf 2 december geopend is. Dan de prijs. Zonder subsidie gaat het spel  rond de € 35,-. kosten.

We zijn nog met Wij Deventer en provincie Overijssel in gesprek en hebben 2 aanvragen lopen. We hopen daar subsidie van te krijgen zodat we het spel goedkoper kunnen aanbieden. We doen ons best om het spel nog voor Sinterklaasavond af te hebben. Hoe we het gaan doen met de betaling, vooraf of achteraf als subsidie bekend is, weten we nog niet precies. Plaatselijk belang zal garant staan. Hartelijk dank daarvoor. Bestellen kan nog door een mail te sturen naar i.nijenkamp@zgr.nl of anjateboekhorst@gmail.com.

Door: Irma Nijenkamp en Anja te Boekhorst

Vorig artikelNu ook oliebollenkraam in Diepenveen
Volgend artikelSnertactie Vrienden van de Kerk van Okkenbroek