DIEPENVEEN – Bij het licht van honderden kaarsjes, wandelt u in een verstilde sfeer over het kloosterterrein en door de gebouwen van het klooster. Op verschillende plekken komen een kerststal, koorzang, verhaal, muziek en meer aan bod. Aangekomen bij de kapschuur is er gelegenheid om vanbuiten op te warmen bij de vuurkorven en vanbinnen op te warmen met glühwein of chocolademelk en iets lekkers. Voor de grotere trek is er ook nog erwtensoep. Langs de levende kerststal met ster, verrijkt met een bijzondere ervaring en een kerstwens, keert u weer naar huis. Deze activiteit zal plaatsvinden op 22, 23 en 24 december. Voor deelname dient u zich op te geven via de website www.nieuwsion.nl onder het kopje programma. Kijk ook op de site voor aanvullende informatie. Graag tot ziens bij Klooster Nieuw Sion!