Voetbalvereniging Lettele benoemt hoofdtrainer voor nieuwe seizoen

FOTO: Jan Willem van Schooten

LETTELE – Het bestuur van vv Lettele heeft Jan Willem van Schooten benoemd als hoofdtrainer van de 1e selectie m.i.v. het seizoen 2021-2022. Van Schooten wordt de opvolger van Dirk Beldman die bezig is met zijn vierde seizoen bij 4e klasser Lettele. Van Schooten (39 jaar en woonachtig in Warnsveld) is momenteel trainer/coach van het tweede elftal van Voorwaarts Twello.
Voorzitter Gerard Huis in ’t Veld: “wij zijn blij en tevreden dat we met Jan Willem als  nieuwe trainer een goede opvolger van Dirk Beldman gevonden hebben, passend bij onze dorpsclub en bij onze selectie”.

Jan Willem van Schooten: “Graag wil ik het bestuur en spelersgroep bedanken voor de kans die ik krijg om mij te bewijzen als hoofdtrainer. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met iedereen er een succesvolle periode van te maken”.

Vorig artikelSUPER in Lettele is weer open
Volgend artikelAnnulering Kerstmarkt op de Oorsprong in Schalkhaar