De 44e Midwinterloop Diepenveen 16 januari 2022

DIEPENVEEN – De tijd van pepernoten en oliebollen komt er weer aan. Dat is natuurlijk heerlijk genieten maar met al dat eten is extra belangrijk om ook te blijven bewegen!

Bewegen werkt het beste als je ook een doel voor ogen hebt, wat is er dan mooier als doel dan een heerlijke loop door het prachtige Kolkbos van Diepenveen.

De 44ste Midwinterloop Diepenveen en de DSC Kidsrun staat weer om de hoek. Vanuit een zonnig Sportcomplex “De Zunnebargh” in Diepenveen kan je meedoen aan de DSC Kidsrun of aan de Midwinterloop Diepenveen.

Deze recreatieve loop, georganiseerd door de Diepenveense Sportclub vindt al meer dan 40 jaar plaats op de 3e zondag in januari. Je kan meedoen aan vier afstanden: 4, 7.5, 10 en 15 kilometer. Kortom, voor elk niveau zit er iets bij.

Om 10.45 wordt afgetrapt met de warming up voor de Kidsrun die daarna om 11.00 uur van start gaat. Daarna starten rond 13.00 uur de volwassenen waar het weer genieten wordt op alle 4 de afstanden in de mooie omgeving die Diepenveen kent.

Schrijf je vast in op: www.midwinterloop-diepenveen.nl.

Begin lekker met trainen dan kan je straks een extra pepernootje nemen

Vorig artikelSinterklaas niet fysiek maar via een livestream naar Schalkhaar
Volgend artikelKerststal weer te bewonderen in Diepenveen