Grote shows SVS Gym & Dans op 2 juli 2022

Geschreven door Rudy Brouwer | Inschalkhaar.nl

SCHALKHAAR – Licht, geluid en heel veel showkleding: na drie jaar is het weer zover! De driejaarlijkse grote uitvoering van SVS Gym & Dans vindt plaats op zaterdag 2 juli a.s. in sporthal de Westenberg in Schalkhaar. De sporthal wordt omgetoverd in een danszaal met tribunes voor het publiek.

De voorbereidingen starten op donderdagavond al, want er moet veel opgebouwd worden. Denk aan het leggen van een balletvloer, opbouw van licht en geluid en de overige decorstukken. Gelukkig zijn er veel vrijwilligers die willen helpen. Op vrijdagmiddag en -avond is de generale repetitie. Altijd spannend, want dan komt voor het eerst alles bij elkaar.

Alle kinder-, tiener-, selectie en damesgroepen doen mee aan de twee uur durende show. De dansers hebben hier de afgelopen tijd hard voor getraind  en zijn er helemaal klaar voor. Iedere danser mag meerdere keren per show schitteren op de dansvloer. Iedereen kijkt hier erg naar uit. Het belooft een mooi spektakel te worden!

De eerste show is zaterdag 2 juli a.s. om 13.30 uur, deuren open om 13.00 uur.
De tweede show is zaterdag 2 juli a.s. om 18.30 uur, deuren open om 18.00 uur.

Kaartjes kunnen worden besteld via uitvoeringSVS2022.eventgoose.com. Er is per show plek voor 250 bezoekers, dus wees er snel bij, want op = op. Aan de deur worden geen kaartjes verkocht.

Vorig artikelNathan van Noort heeft een tocht van 800 km in de benen
Volgend artikelKunstmarkt in Bathmen wordt dit keer Kunstmarkt-weekend