Korpsavond brandweer Diepenveen

DIEPENVEEN – Bij de jaarlijkse korpsavond van brandweer Diepenveen werden 10 juni de jubilarissen onderscheiden door burgemeester Ron König. Na een aantal coronajaren, waardoor de korpsavonden geen doorgang konden vinden, hadden we dit jaar een aantal bijzonderheden om bij stil te staan.

Dit jaar waren er namelijk zeven jubilarissen te vieren en wel twee hele bijzondere, met de korpsleden Henk Harmelink en Wim Roetert hebben we sinds kort twee korpsleden die hun 40-jarig jubileum bereikt hebben als vrijwillig brandweerman.

Henk Harmelink en Wim Roetert zijn samen in 1981 in dienst gekomen van destijds de gemeentelijk Brandweer Diepenveen, en nu dus al ruim 40 jaar vrijwillige brandweerman. Een hele mooie prestatie waar wij als brandweerkorps natuurlijk erg trots op zijn!

De familie Harmelink en de familie Roetert hebben allebei een melkveebedrijf, hierdoor zijn zij bijna altijd beschikbaar voor de brandweer en hebben zodoende veel gezien en meegemaakt.

Henk en Wim zijn beide brandweer chauffeur/pompbediende, een functie waarin we hopelijk beide heren nog een aantal jaren mogen tegenkomen in Diepenveen.

De andere jubilarissen zijn:

  • Hans Nieuwenhuis: 12,5 jaar
  • Nick Loukes: 12,5 jaar
  • Hans de Jong: 20 jaar
  • Stefan Schokker: 20 jaar.
Vorig artikelKunstmarkt in Bathmen wordt dit keer Kunstmarkt-weekend
Volgend artikelAanmelden voor sportopvang kan ook tijdens de zomervakantie