Zonnepanelen blijven zorgen voor lagere kosten

LETTELE – Solar Lettele is sinds 2012 al aktief in de duurzame energie in met name zonnepanelen. Inmiddels hebben ze bijna 2000 klanten voorzien van prachtige installaties. Nog nooit is de investering voor zonnepanelen zo laag geweest als wat het nu is. Laat u goed informeren hierover door uw situatie te laten bekijken/bespreken en vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan op www.solarlettele.nl.

 

Naast het plaatsen van zonnepanelen kunt u hier ook terecht voor het schoonmaken van uw zonnepanelen. Wanneer u op tijd het vuil laat verwijderen dan kunnen er geen smerige randen ontstaan die uiteindelijk over de bypassdiodes van de zonnepanelen gaan. Als er smeer boven zit gaat uw zonnepaneel dalen in het rendement. In deze tijd van steeds meer stroom gebruiken is dat natuurlijk van belang om in de gaten te blijven houden. Solar Lettele wast uw zonnepanelen op hoogte waardoor de steel van de borstel kort is en het schoonmaken beter gaat dan wanneer dat vanaf de grond gedaan wordt. Het vuil wordt hierdoor beter verwijderd en zal de ophoping van vuil minder snel gaan doorzetten. Heeft u eenmaal uw zonnepanelen laten schoonmaken dan is het verstandig om niet langer dan 2 jaar te wachten voor de volgende wasbeurt. Zo blijft uw rendement gewaarborgd.

Zonnepanelen verlagen uw vaste lasten aanzienlijk. Door de minimale investering heeft u super snel uw geïnvesteerde bedrag terug verdiend en kunnen de zonnepanelen u nog tientallen jaren blijven zorgen voor lage vaste lasten. De salderingsregeling is verlengd tot 2027 en voorlopig kunt u als consument daar volop van blijven genieten. In de toekomst zullen accu’s ook steeds interessanter gaan worden en daar wordt nu al rekening mee gehouden. Zodra u daar dan aan toe bent kun je daar gelijk op inspelen met uw installatie. Ook daar kan Solar Lettele u mee van dienst zijn. Informeer via de website www.solarlettele.nl naar uw wensen en mogelijkheden. Met een vrijblijvend gesprek en/of offerte kunt u bekijken wat de investering u allemaal kan gaan opleveren en hoe u zorgeloos achterover kunt blijven zitten.

Naast zonnepanelen kunnen ze ook laadpalen (Wallbox) , (hybride) warmtepompen en monblocks leveren. Ze zijn dus van alle markten thuis op het gebied van duurzame energie.

Solar Lettele begeleidt u graag in het hele proces van A tot Z.

Vorig artikelOkkenbroeks feest 2024
Volgend artikelZomerdagkamp Schalkhaar komt er weer aan