Actief in Schalkhaar: programma ZijActief januari

SCHALKHAAR – Op woensdag 15 januari vindt de eerste ledenavond van 2020 plaats in Restaurant De Lindeboom in Schalkhaar. Naast de jaarvergadering met een presentatie en terugblik van alle activiteiten van het vorig jaar is er na de pauze een presentatie van Loes Aarnink, voedingscoach. Zij zal ingaan op een duurzame verandering naar een gezonde leefstijl met adviezen voor een gezond voedings- én beweegpatroon.
Na deze avond zijn er tot april nog 3 ledenavonden met interessante onderwerpen voordat vanaf mei het zomerprogramma begint. In de zomer vinden veel buitenactiviteiten plaats met wandelen, fietsen en het jaarlijkse uitstapje. Tussendoor worden nog workshops georganiseerd. Na de zomerperiode starten vanaf september weer de maandelijkse ledenavonden.
Bent u geïnteresseerd in en wilt u een keer een ledenavond bezoeken, kunt u contact opnemen met zijactiefschalkhaar@hotmail.com.
Vorig artikel43e Midwinterloop Diepenveen en Kidsrun
Volgend artikelDe Lange neemt afscheid van Novy