De Lange neemt afscheid van Novy

SCHALKHAAR – Met frisse moed gaat firma De Lange aan de Oerdijk 19 het nieuwe jaar in. Het jaar 2020 zal namelijk het jaar worden van een grote verandering! Sinds 2002 zijn zij aangesloten bij de Novy formule. Deze formule is de afgelopen jaren echter in andere handen gekomen en heeft door deze verandering voor De Lange geen meerwaarde meer. Daarom heeft De Lange afscheid genomen van Novy en gaat het verder als zelfstandige winkel.

De winkel is de komende weken gesloten om deze veranderingen door te voeren. De huidige winkel zal worden opgedeeld in twee helften. Buurman Lanco Mode wordt daardoor groter, en de winkel van De Lange zal inkrimpen. Het assortiment dat zal worden aangeboden, staat nog niet helemaal vast, maar zal door de kleinere winkel natuurlijk wel iets inkrimpen. Maar het zal volgens Hennie Smeenk niet heel erg veel gaan verschillen van het huidige assortiment.

Wel zal firma De Lange gaan samenwerken met meerdere nieuwe leveranciers, waardoor ze ook juist producten kan gaan aanbieden die elders moeilijk te vinden zijn. Op maandag 30 december en dinsdag 31 december jl. is er een grote opruiming gehouden van artikelen die niet meer in het assortiment blijven, van over voorraad en magazijnopruiming.

Er gingen de afgelopen maanden veel geruchten door het dorp dat de winkel van De Lange aan de Oerdijk helemaal stopt. Maar dat is dus niet waar! De Lange krijgt in 2020 wel een nieuwe winkel, een nieuwe naam én een nieuw logo! Maar hoe en wat, dat blijft allemaal nog even een verrassing! De exacte heropeningsdatum is nog niet bekend; de verwachting is vrijdag 17 januari a.s.

Vorig artikelActief in Schalkhaar: programma ZijActief januari
Volgend artikelIedere donderdag ‘BoekStart inloopochtend’ in de Bibliotheek in Diepenveen