Iedere donderdag ‘BoekStart inloopochtend’ in de Bibliotheek in Diepenveen

DIEPENVEEN – Iedere donderdagochtend wordt er in de Bibliotheek in Diepenveen voorgelezen voor de voorschoolse kinderen. We vinden het leuk als er nog meer kinderen van gaan genieten. In 2020 starten wij weer op donderdag 9 januari om 10.00 uur!

Heb jij er wel eens aan gedacht jouw baby of peuter voor te lezen? Juist in de eerste jaren ontwikkelt jouw kindje zich razendsnel. Samen lezen, liedjes zingen en luisteren is niet alleen leuk, maar ook heel goed voor de taal- en spraakontwikkeling van je kind – slim dus om vroeg van start te gaan!

Lezen, ervaringen en tips
BoekStart is een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders samen van boeken laat genieten. En dat kan ook gewoon in de Bibliotheek: tijdens onze open inloopochtenden wordt er door getrainde vrijwilligers voorgelezen en is er ruimte om te spelen en te zingen. Daarnaast kunnen ervaringen en tips worden uitgewisseld. En ook heel fijn, meedoen is gratis. Kom samen met je kindje genieten van de BoekStart inloopochtenden in onze Bibliotheek.

Haal je gratis BoekStart koffertje
Is jouw baby al lid van de Bibliotheek? Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid van de Bibliotheek, dus ook jouw kleintje. En als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je namens de gemeente, de GGD en de Bibliotheek Deventer bij het consultatiebureau een waardebon voor het BoekStartkoffertje. In het koffertje zitten twee wisselende boekjes. Bij ieder boekje hebben we handige en leuke voorleestips verzameld.

Start in 2020 op donderdag 9 januari  van  10.00 uur tot 11.00 uur in de Bibliotheek Diepenveen

Vorig artikelDe Lange neemt afscheid van Novy
Volgend artikelMetin Güngul (Stevo 2) nieuwe trainer van Nieuw Heeten