Metin Güngul (Stevo 2) nieuwe trainer van Nieuw Heeten

    HEETEN – Per ingang van het seizoen 2020-2021 is Metin Güngul de nieuwe trainer van Nieuw Heeten. Güngul volgt hiermee Paul Kloosterman op die vanwege privéredenen na dit seizoen stopt. ‘We zijn ontzettend blij met Metin als nieuwe trainer binnen onze club. We zijn ervan overtuigd dat Metin perfect past binnen onze dorpsclub en ons verder helpt met de ontwikkeling van het eerste elftal’, laat de technische commissie van Nieuw Heeten weten op de eigen website.

    Güngul (41) woont in Almelo en is op dit moment nog trainer van de tweede selectie bij Stevo dat in de reserve hoofdklasse uitkomt. Daarvoor was hij onder meer ook (jeugd)trainer bij Enter Vooruit.

    ‘Al na het eerste gesprek had ik het goede gevoel bij SV Nieuw Heeten. Het is een leuke open, spontane en zeer betrokken club mensen’, vertelt de Almeloër. ‘Ik zie het als een mooie uitdaging om een club als Nieuw Heeten hopelijk weer een stapje verder te kunnen brengen in hun ontwikkeling. Dat hierbij mogelijkheden zijn, maar ook zeker onmogelijkheden passend bij een dorpsclub, maakt de uitdaging alleen maar groter. Met de juiste inzet, passie en drive kunnen we samen een heel eind komen.’

    Vorig artikelIedere donderdag ‘BoekStart inloopochtend’ in de Bibliotheek in Diepenveen
    Volgend artikelDigitaal samenwerken met jouw bestuur!