Collectecomité Schalkhaar zoekt collectanten voor ReumaNederland

SCHALKHAAR – In de week van 16 tot en met 21 maart is de jaarlijkse collecteweek van ReumaNederland. Collectanten zijn daarbij onmisbaar. ReumaNederland zoekt nog een paar collectanten voor de Wijtenhorstbuurt, Schreurshof, Fokkingshof, Haakshof en Schalkstaete. Door te collecteren helpt u mee om de levens van meer dan 2 miljoen Nederlanders met reuma te verbeteren. Vorig jaar haalden alle collectanten samen bijna 3 miljoen euro voor reumaonderzoek op!

Helpt u mee?
U kunt zich als collectant opgeven bij collecteorganisator Ivon Louvet-Wiggers,  bereikbaar via 608333 of peterenivon@gmail.com. U kunt ook een mail sturen aan: vrijwilligers@reumanederland.nl

Vorig artikelVrijwilligers gezocht: help mee met de paddentrek!
Volgend artikelWeerbericht Salland donderdag 23 januari