Vrijwilligers gezocht: help mee met de paddentrek!

FOTO: www.paddentrekdeventer.nl

SCHALKHAAR – In de afgelopen jaren heeft de Amfibieënwerkgroep van IVN Deventer vele duizenden padden, kikkers en salamanders veilig de weg overgezet. Dit gebeurt op 6 locaties in en om Deventer. Zonder deze hulp worden jaarlijks vele dieren doodgereden. Nieuwe vrijwilligers zijn hard nodig om ook dit voorjaar de dieren veilig over te helpen!

Op De Worp, Ceintuurbaan, Hobbemastraat, het Oostrik, Diepenveen en Schalkhaar kunnen we hulp gebruiken tijdens de paddentrek. Je kan één keer in de week padden overzetten, maar ook vaker helpen. Aan jou de keuze! De paddentrek vindt plaats tussen eind februari en half april.
Meer informatie over de paddentrek en aanmelden als vrijwilliger voor het overzetten kan op de website van Amfibieënwerkgroep IVN Deventer: www.paddentrekdeventer.nl

Speciale voorlichtingsavond voor vrijwilligers
Voor nieuwe vrijwilligers is er op 30 januari een speciale voorlichtingsavond met instructie en informatie over de paddentrek. Deze avond is in de Fermerie, Muggenplein 9 in Deventer, van 19.30 – 21.00 uur.

Graag opgeven bij Anja Timmermans: adrianatimmermans@gmail.com

Vorig artikelRestaurant review Sonja Veneman: NuNu
Volgend artikelCollectecomité Schalkhaar zoekt collectanten voor ReumaNederland