De Wolters Vastgoedonderhoud Survivalrun Wesepe

  WESEPE – Zondag 29 maart is het weer zover, de survivalrun Wesepe! De inschrijving is al vanaf 1 december geopend en de eerste aanmeldingen stroomden snel binnen. Omdat we als survivalrun een nieuwe start hebben, hebben we er ook voor gekozen om een nieuw parcours te gaan bouwen. Daar zijn de eerste voorbereidingen al voor getroffen.

  We organiseren 3 afstanden:
  1,5 kilometer (de inimini)
  5 kilometer
  10 kilometer

  Zoals iedereen van de survivalrun in Wesepe gewend is, zal het parcours voor het overgrote deel met de fiets te volgen zijn. Ook zullen we langs het parcours een aantal hindernissen hebben die ook voor de geoefende survivalrunner een mooie uitdaging vormt. Bij elke hindernis staat een vrijwilliger om, waar nodig, de deelnemers in goede banen te begeleiden.

  Vanuit de organisatie zullen de komende weken dorpsgenoten, buurtgenoten, vrienden en familieleden worden benaderd om op de dag van de run mee te helpen als vrijwilliger. Elke hulp is welkom.

  Als je wilt meedoen als vrijwilliger, mail dan even naar info@survivalwesepe.nl, dan neemt één van de organisatoren snel contact met je op.

  Vorig artikelPianist Ramon van Engelenhoven in Wesepe 12 januari
  Volgend artikelAlex Booij nieuwe trainer van Broekland