Pianist Ramon van Engelenhoven in Wesepe 12 januari

    WESEPE – NRC noemde de jonge pianist Ramon van Engelenhoven (1995) onlangs een ‘rijzende ster’. De start van zijn muziekcarrière is veelbelovend: hij won op achttienjarige leeftijd de eerste prijs op het Prinses Christina Concours en kreeg twee jaar later (2015) de Grand Prix Youri Egorov, een prijs die wordt uitgereikt aan een talent met internationale allure. De bacheloropleiding aan het Conservatorium van Amsterdam sloot hij in 2017 af met een 10. “Mijn ultieme droom is spelen in de Grote Zaal van het Concertgebouw” zegt hij in het NRC, maar hij komt eerst optreden in de Nicolaaskerk in Wesepe, waar hij werken zal spelen van onder andere Debussy, Ravel en Prokofiev.
    Mis het niet en reserveer snel! Datum : Zondag 12 januari om 15:00 uur (14:30 uur is de deur open) Locatie: Nicolaaskerk, Ds. E. Kreikenlaan 3 in Wesepe Entree: € 15 (inclusief consumptie) Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur of via www.denicolaasconcerten.nl

    Vorig artikelWorstverkoop Hunneruiters vanaf 11 januari
    Volgend artikelDe Wolters Vastgoedonderhoud Survivalrun Wesepe