Informatie voor nieuwe inwoners Okkenbroek

OKKENBROEK – Een van de drie werkgroepen die zijn gevormd om de plannen van de dorpsvisie uit te werken, werkt nu aan een informatieboekje dat Okkenbroek op de kaart moet zetten als een aantrekkelijk dorp om te wonen (en eventueel te werken).
Naast aandacht voor de landelijke en rustige omgeving willen we in het boekje laten zien wat er allemaal te doen is in Okkenbroek.

Wij willen alle vereniging dan ook vragen of zij zich ook in dit boekje willen presenteren middels een stukje tekst, met eventueel een foto of plaatje. Desgewenst kan er daarnaast ook een folder of brochure van de vereniging in het welkomstpakketje worden opgenomen.

Heeft uw vereniging (nog) geen informatie op okkenbroek.net (zij worden benaderd) en wil ze zich presenteren, meld het dan s.v.p. aan Paul Disselhorst (e-mail pjm.disselhorst@kpnplanet.nl).

Vorig artikelCarnavalsoptocht Iesselzotten Olst
Volgend artikel