Carnavalsoptocht Iesselzotten Olst

  OLST – Ook dit jaar organiseert CV Iesselzotten hun jaarlijkse optocht door het Heuidarp. Wat goed is moet goed blijven. Aan de opzet is niets verandert. De optocht wordt gehouden op zaterdag 22 februari 2020.

  In diverse groepen, met diverse wagens slingert de optocht zich een weg door het dorp, vooraf gegaan door een dweilorkest. Deze zal op de drukke punten het publiek vermaken totdat de optocht voorbij komt.

  Deze zal net als voorgaande jaren starten bij het Holstohuus. De grote wagens kunnen worden opgebouwd op de Meente.

  De route is hetzelfde gebleven. Vanaf de Jan Schamhartstraat naar de Aaldert Geertstraat en dan linksaf de Kornet van Limburg Stirumstraat op. Dan linksaf de Koningstraat op en weer linksaf de Kuiperstraat in. Dan linksaf de Prins Bernhardstraat in, rechtsaf de koningin Wilheminastraat in en dan linksaf voor de tweede keer de Aalder Geertstraat op. Bij de kerk rechtdoor het spoor over de Hooglandstraat op en linksaf de Kleiweg op naar de Residentie van CV Iesselzotten in de sporthal de Hooiberg. De grote wagens gaan terug naar de Meente om af te bouwen.

  Na de optocht is er de grote afterparty in onze Residentie met aansluitend rond 6 uur de prijsuitreiking.

  Opgeven kan op twee manieren:

  Via de mail: tonnyschuurman (voor grote wagens en voor maandag 17 februari 2020)

  Via opgave in het Holstohuus. Dit kan vanaf twee uur. (voor alle andere deelnemers)

  Oproep voor de mensen die aan de bovengenoemde straten wonen. Parkeer uw auto op een andere plek anders kunnen de grote wagens er niet langs. Graag de parkeervakken op de Dekkerlaan ook vrijhouden.

  Vorig artikelLuca en Siel geven beleving aan 75 jaar vrijheid op nieuwjaarsreceptie
  Volgend artikelInformatie voor nieuwe inwoners Okkenbroek