Luca en Siel geven beleving aan 75 jaar vrijheid op nieuwjaarsreceptie

    OLST – Op dinsdagavond 7 januari organiseerden wij ons jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Dit jaar was ook de Commissaris van de Koning, Andries Heidema, aanwezig op de drukbezochte avond. Hij koos bewust voor deze bijeenkomst vanwege het bijzondere thema: 75 jaar Vrijheid Olst-Wijhe.

    Luca en Siel, leerlingen van de drama-opleiding van de Capellenborg, raakten de aanwezigen met een kort optreden. Zij vertelden, onder leiding van hun docent Jolmer Versteeg, mooie verhalen uit dagboeken van meisjes die de bezetting en ook de bevrijding beleefden. Burgemeester Ton Strien zette kracht bij de woorden van Luca en Siel. Hij blikte terug op het verleden, maar keek ook vooruit waarbij hij stilstond bij de vele activiteiten die dit jaar in de gemeente georganiseerd worden. Deze staan allemaal in het teken van 75 jaar Vrijheid Olst-Wijhe.

    Vorig artikelSV Broekland verbindt haar naam aan Nijhof Installatietechniek
    Volgend artikelCarnavalsoptocht Iesselzotten Olst