SV Broekland verbindt haar naam aan Nijhof Installatietechniek

    BROEKLAND – SV Broekland is met Nijhof Installatietechniek tot een verlenging van het sponsorcontract gekomen, waardoor de handbal de naam Nijhof Broekland blijft dragen. Het gaat om een duurzame verbintenis, welke met vijf jaar is verlengd.

    Nijhof Installatietechniek investeert in de vorm van het Duurzaamheid Inspiratie Centrum in de meest duurzame oplossing op gebied van installatietechniek. Om vakkundig personeel op te leiden en te binden is Nijhof een van de oprichters van Innovatiehub Salland en werkt zij samen in de Salland Tech Academy.

    Het handbalteam Nijhof Broekland dames 1 is het afgelopen seizoen gepromoveerd naar de hoofdklasse. Ze draait verdienstelijk mee in de top van deze competitie. Nijhof Broekland handbal blijft ook innoveren. “De wijze waarop Niihof Installatietechniek bijdraagt aan de handbalsport in Broekland is voor ons van groot belang”, aldus Peter Smit van de afdeling handbal.

    Vorig artikelAlex Booij nieuwe trainer van Broekland
    Volgend artikelLuca en Siel geven beleving aan 75 jaar vrijheid op nieuwjaarsreceptie