Column Boer Kloete: ONS Holland

Schijten mag niet meer….alleen als oe wc een luchtwasser hef..
Rookruumtes word per direct verboden en op sportterreinen is er vanaf nu ’n totaal rookverbod!! Eerst de mensen op kosten jagen veur een verplichte rookruumte, die nu mot worden afgebroken!……Ie mag gin biertje meer zoep’n, anders bûn ie direct een alcoholverslaafde…en als ie ooit ’n joint heb gerookt bûn ie gelijk ’n junkie..’n vuurwerkpot mag niet meer worden afgestokk’n..maar die illegale troep kump met kilo’s geliek uut Duutsland..

Zwarte piet die deur een handjevol jankers de nek um wordt gedreaijd, roetveegpieten mot ’t worden!..negerzoen mag niet meer, net als dubbelvla of zigeunersaus, … indiaantje spőllen is racistisch, op het treinstation mag niet meer umgeroepen worden met “dames en heren”, kinderspølgoed mag niet meer angeduid worden of het veur jochies of meisjes is…alles gender- neutraal.., de Efteling wordt geterroriseerd deur een aantal bloedzuugers die de poppen racistisch vind, jihadstrijders die hun Nederlandse paspoorten terug kri-jgt, uutgeprocedeerde asielzoekers kriegt ingerichte huuz’n, echtparen die 60 jaor bi-j elkaar bunt word uut elkaar gerukt, de zorg en de huurpr-ijzen van een huus is niet meer te betalen, ie mag gin holtkachel meer, genderneutrale toiletten…de bouw ligt helemaal plat…de boeren kriegt AlWEER! de schuld en mot ruumte maken veur de natuur…Zandvoort mag uiteraard lekker deurgoan met hun race-baantje!! en goa zo maar deur! NEDERLAND…Echt ‘n heerlijk land um in te wonen, maar veural um belasting te betalen !

et quod non sit aloud !!

GoedGoan  & Amen…

Vorig artikelActiviteiten ZijActief Schalkhaar in maart
Volgend artikelPubQuiz in het Trefpunt Heeten