Iesselzotten ontvangen Gehaakte Oma`s

  OLST – Zaterdag 8 februari organiseert de Prinsengarde van C.V. “Iesselzotten Olst” haar seniorenmiddag op het Averbergen. Een gratis carnavalsmiddag, waarbij het publiek wordt getrakteerd dankzij Plus Vermaning, Carinova en Bakkerij van Rijssen. Maar bovenal krijgen de senioren een gezellige middag voorgeschoteld. Dit jaar met de Gehaakte Oma’s.
  Deze gezellige ouderwetse oma’s dansen en zingen met het publiek. Daarbij hebben zij een boodschappenkar vol met activiteiten om met de mensen te ondernemen. Stil zitten is dus geen optie.
  De beide ‘oma’s’ zijn van top tot teen gehaakt en gebreid. Ook hun attributen zijn allemaal voorzien van een wollen jasje.

  De dames zien er ouderwets uit, maar dat is maar schone schijn. Net wanneer je denkt dat het allemaal wat oubollig is, blijken ze ineens te beschikken over hippe zang en coole moves.
  Zangeres Mariëtte Bastiaansen en theatermaker Luisella Lai kruipen in de huis van Bea Breinaald en Paula Punnik. Al zingend en dansend wordt ouderwets en hip met elkaar vermengd. Daardoor is deze theater act vooral een jolige boel. Hun belangrijkste boodschap is: je bent zo jong als je je voelt. En dat is een goede tip voor de carnaval vierende senioren.
  De Marke op het Averbergen is open om 14.00 uur, het programma begint om 14.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te doneren.

  Vorig artikelBridgedag Wesepe op woensdag 12 februari
  Volgend artikelBoerendochter Grotentraast uit Heeten wint Vrouw in de Media Award 2019