Leefbaarheidssubsidie, vraag ‘m weer aan!

    BROEKLAND – Plaatselijk Belang Broekland ontvangt jaarlijks van de gemeente Raalte subsidie voor de leefbaarheid in Broekland. Dat geld is bedoeld om het extra leuk te maken in Broekland. Je kunt hierbij denken aan de financiering van activiteiten op het gebied van volwassenenwerk of aan culturele activiteiten, zoals de viering van Palmpasen, de intocht van Sinterklaas etc.

    Je kunt tot 15 april 2020 een aanvraag voor een deel van die subsidie indienen bij onze Commissie Buurtwerk Broekland. Download het formulier via de website www.broekland.info en dien het voor 15 april in bij Ingrid Logtenberg: Langerhorstweg 32, 8107 AL Broekland of logtenberg32@gmail.com.

    Vorig artikelHet gaat goed met Koetsier Financieel Advies
    Volgend artikelHet gaat gebeuren!! De start van een nieuw Buurtplein!