Novy de Lange is veranderd in Warenwinkel de Lange!

SCHALKHAAR – Met frisse moed zijn wij het komende nieuwe jaar in gegaan. 2020 is namelijk het jaar geworden van een grote verandering voor ons als Firma de Lange. Sinds 2002 zijn wij aangesloten bij de Novy formule. Deze formule is de laatste jaren echter in andere handen gekomen en heeft door deze verandering voor ons geen meerwaarde meer. Wij hebben daarom op 1 januari 2020 afscheid genomen van Novy en zijn doorgegaan als een zelfstandige winkel.

Begin januari zijn wij een paar weken gesloten geweest om deze veranderingen door te voeren. De huidige winkel is nu opgedeeld in twee helften. Onze buur Lanco Mode is daardoor groter geworden, en onze eigen winkel is ingekrompen. Het assortiment dat wij aanbieden is vergelijkbaar met wat we hadden maar is door de kleinere winkel natuurlijk wel gedeeltelijk ingekrompen. We blijven ‘de Winkel van Sinkel’ en vragen staat vrij, want wie weet ‘toveren’ we het wel uit een la, een kast of het magazijn. Daarnaast zullen wij gaan samenwerken met meerdere nieuwe leveranciers, waardoor we ook juist producten kunnen gaan aanbieden die elders moeilijk te vinden zijn.

We hebben geen officiële opening gedaan maar we hebben een leuke actie in de maand maart.

Lanco Mode is groter geworden
6 maart is de ‘heropening’ van Lanco Mode. Vanaf dan schuilen er twee winkels achter één voordeur. Bent u ook benieuwd? Kom dan ook gerust een kijkje nemen en profiteer van de acties van beide winkels!

Vorig artikelGewonde bij steekpartij in azc in Schalkhaar
Volgend artikelEerste open dag IJssellinie bij Olst