Vogelmarkt manege Heeten op zondag 22 maart

  HEETEN – De Heetense Vogelvrienden vereniging is sinds 1 maart 2019 wegens een teruglopend ledenaantal opgehouden te bestaan. Ruim twintig van de overgebleven leden zijn bij de vereniging Ons Genoegen uit Lettele aangesloten. Ook de vogelmarkt die tweemaal per jaar werd georganiseerd is bij Lettele ondergebracht, in samenwerking met stichting Manege Heeten.

  Op zondag 22 maart is de eerstvolgende editie van de vogelmarkt. Bezoekers zijn tussen 9.00 en 12.00 uur van harte welkom om vogels en aanverwante artikelen te kopen of te ruilen in de manege aan de Schöpkesdijk 1 te Heeten.

  Entree is €3,-, kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Ook het parkeren is gratis. De markt is toegankelijk voor mindervaliden, voor hen zijn er parkeerplaatsen direct naast de ingang.

  Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Jos Wesselink 06-53738477

  Vorig artikelPubQuiz in het Trefpunt Heeten
  Volgend artikelWeekend weerbericht 29 februari en 01 maart