Welkom, heb je zin in een pittige maaltijd?

LETTELE – De afgelopen twee jaar heeft het keukenteam van de Spil jullie een bescheiden maar authentieke Indonesische maaltijd voorgezet. Lettele verruimt zijn culinaire blik snel, want tot onze verbazing bereiken ons verzoeken om dit komend voorjaar (in ieder geval nog één keer) weer te doen.

We hebben besloten om op dit verzoek in te gaan. In grote lijnen hetzelfde soort gerechten, waarbij we de rawits,lomboks sambalan en trasi weer in al hun verscheidenheid eer zullen aandoen! Dat is ook goed voor de drank omzet van de Spil.

50 gasten; 28 maart
De datum is gezet op 28 maart, de locatie is opnieuw de huskamer in De Spil.
Zoals vorige keren, moeten we een limiet stellen aan het aantal eters omdat kokki’s keuken de soesah anders niet aan kan. Die limiet is 50 gasten. We vragen een bijdrage van € 15.00 per persoon, graag contant te voldoen bij binnenkomst. Aanmelden s.v.p. alleen via e-mail, vanaf 1 maart bij rob@vandenbijllaardt.nl (eerdere worden niet aangenomen!

Wie pakt de handschoen op?
Het zou leuk zijn als een ander groepje voor het jaar daarop de handschoen oppakt en een gezamenlijke maaltijd met een heel ander karakter organiseert. Kan van alles zijn: stamppottenbuffet, Italiaans, BBQ, tapas…. Samen da maaltijd delen geeft een gevoel van saamhorigheid en dat vindt iedereen leuk.

Vorig artikelProgramma Iesselzotten Olst: Heuidarp geet lös
Volgend artikelGemeentebelang vraagt mening burger aan vooravond energietransitie