7 maart Internationale Vrouwendag Olst-Wijhe

  OLST – Programma 7 maart Internationale Vrouwendag Olst-Wijhe. Wat gaan we dit jaar doen?

  17.30 We beginnen met een Wereldgerechtenbuffet, verzorgd door het team van de Eetkamer.  Wil je mee-eten haal dan vóór 5 maart een apart kaartje (12,50)  bij de Eetkamer ‘Hier is ut” in het Holstohus.

  19.00  Het avondprogramma begint. Koffie en thee staan klaar, aangeboden door ut Huus. Je kunt alvast de foto’s van Jean Nieuwenhuis bekijken of een aantal Bevrijdings- en Vrijheidsverhalen lezen. Of even shoppen in de ‘Winkel van Hier”.

  19.30 Een kort centraal programma rondom het thema Vrijheid. Wat betekent Vrijheid? Toen, nu, voor ons? Berly Damman maakt generatiefoto’s.

  Hierna kun je de Memory Lane door het gebouw volgen. De vlaggetjes brengen je langs momenten van Vrijheid voor Vrouwen en langs de vier Generatiepleinen.  Ga  terug in de tijd: laat je haar weer eens touperen zoals in de jaren zestig.  Ga eerst in de stressruimte om daarna lekker te relaxen met een voetmassage of maskertje. Ga mindfull chocolade eten of heb je liever jaren zeventig bowl? Doe mee aan een kleine activiteit of ga even zitten aan één van onze tafels met hapjes van vroeger en lekkere drankjes .

  19.45 Corinda van Tilborg brengt ons weer samen waarna we de avond swingend afsluiten met djEVE. Zij draait muziek voor alle generaties!

  Kaarten á 7,50 te koop bij de Eetkamer in het Holstohus in Olst,  bij Beauty Leen in Olst en online via Eventbrite.

  Vorig artikelHet gaat gebeuren!! De start van een nieuw Buurtplein!
  Volgend artikelSaar aan huis, mantelzorg op maat