Saar aan huis, mantelzorg op maat

SALLAND – Saar is een maatje aan huis wilt u in uw vertrouwde omgeving blijven wonen maar kunt u wat ondersteuning gebruiken? De druk op mantelzorgers voor ouderen, chronisch zieken, mensen met geheugenverlies en mensen vanuit de revalidatie is fors toegenomen. Mensen blijven langer thuis wonen en kinderen wonen niet altijd in de buurt. Ondersteunende taken zoals een boodschap doen, voorbereiden van de maaltijd, samen op pad, maar ook gewoon even het dagelijkse nieuws uit de eigen woonomgeving doornemen, zijn taken die door mantelzorgers worden uitgevoerd. Zij kunnen helaas niet altijd tijd vrijmaken die nodig is om hun dierbaren te ondersteunen of zijn zelf overbelast. Op die momenten is de mantelzorg van Saar aan Huis dé oplossing om mensen zo lang als mogelijk, prettig en verantwoord thuis te laten wonen. Saar aan Huis biedt mantelzorg op maat!

MANTELZORGONDERSTEUNING NODIG?
Saar aan Huis is elke dag van de week inzetbaar vanaf een paar uur per week tot 24 uur per dag. Ook ter vervanging van de mantelzorg tijdens vakanties, tijdelijke zorg bij revalidatie of als u of uw dierbare op de wachtlijst staat voor bijvoorbeeld een Woonzorglocatie. Saar aan Huis werkt nauw samen met thuiszorgorganisaties, casemanagers dementie en woonzorglocaties. Een Saar is inzetbaar vanaf €25 per uur en kan betaald worden vanuit eigen middelen of Persoons Gebonden Budget (PGB). Daarnaast hebben steeds meer verzekeraars vervangende mantelzorg opgenomen in hun aanvullende polisvoorwaarden opgenomen. MEER INFORMATIE? U kunt contact opnemen via linda.roodhuizen@saaraanhuis.nl, 06-41557452 of www.saaraanhuis.nl

Vorig artikel7 maart Internationale Vrouwendag Olst-Wijhe
Volgend artikelWeerbericht Salland dinsdag 03 maart