Oliebollenactie Muziekvereniging Sempre Crescendo, Diepenveen

FOTO: ALEX SCHOKKER

OLIEBOLLEN

DIEPENVEEN – Op zaterdag 14 maart organiseert Muziekvereniging Sempre Crescendo in Diepenveen een oliebollenactie. De vereniging doet dit al vele decennia en de oliebollenactie is daarmee een mooie Diepenveense traditie geworden. Het bakken begint al vroeg in de ochtend en vindt plaats volgens een traditioneel recept, dat al decennialang in de vereniging in gebruik is. Voor het bakken van de oliebollen mag de muziekvereniging ook nu weer gebruik maken van de werkplaats van het voormalige loonbedrijf Olthof aan de Randerstraat in Diepenveen.

Vanaf 10 uur gaan de leden het dorp in voor de verkoop. Behalve huis-aan-huis zijn de heerlijke, verse oliebollen tevens te koop aan de kraam voor Albert Heijn aan de Dorpsstraat en bij Boomkwekerij en Tuincentrum Gooiker aan de Wechelerweg.

Ook de bewoners van Woon- en Zorgcentrum Sparrenheuvel in Diepenveen worden niet vergeten en krijgen tijdens het koffie drinken in het verzorgingstehuis een versgebakken oliebol aangeboden.

Vorig artikelOntmoeten in eigen dorp in Lettele organiseert!
Volgend artikelLeerlingen van groep 6 maken vogelkastjes voor mezen