Schalkse Vrouwen uit Schalkhaar bestaat vijf jaar!

SCHALKHAAR – Op vrijdag 27 maart 2020 is de elfde editie van Schalkse Vrouwen met het thema: De Foute Fijf. Vijf jaar Schalkse Vrouwen. En dat is een groot feest waard! Daar wil jij bij zijn!

Eind 2013 bedachten Astrid Donders en Elles Masman het concept voor Schalkse Vrouwen. Judith Nemeth-Buter werd erbij betrokken en zo was de eerste Schalkse Vrouwen avond in maart 2015 een feit.

Twee keer per jaar wordt een Schalkse Vrouwen avond georganiseerd. In maart en in oktober. Een avondje Schalkse Vrouwen staat garant voor gezelligheid in de eigen dorp. Het doel van Schalkse Vrouwen is verbinding. De avonden zijn voor alle schalkse vrouwen die wonen en werken in Schalkhaar, van 18 jaar tot en met 118!

Inmiddels is het stokje van de organisatie doorgegeven aan andere schalkse vrouwen. Daardoor kan Schalkse Vrouwen nu haar jubileum gaan vieren van 5 jaar!

Met trots kunnen wij mededelen dat we de avond starten met cabaretier Marcel Harmsen! Zo komt de sfeer er meteen goed in. Daarna barst het feest pas echt goed los met de foute vijf elementen: De Swingo, Photobooth, Rad van Fortuin, Karaoke en Limbo dansen.

Twijfel niet langer, vraag je (nieuwe) buurvrouw en vriendinnen mee en kom dit jubileum met elkaar vieren!Voor deze jubileum editie

Vorig artikelHulp gezocht bij aanleg blotevoetenpad voor de Heihoeve op vrijdag 13 maart
Volgend artikelOud gemeentehuis in Schalkhaar wordt weer zorginstelling