Oud gemeentehuis in Schalkhaar wordt weer zorginstelling

SCHALKHAAR – Het oude gemeentehuis aan de Koningin Wilhelminalaan in Schalkhaar wordt vanaf 1 juni weer een zorginstelling. Het voormalige gemeentehuis wordt een zorginstelling voor dementerende ouderen. Dit maakte Lenferink Vastgoed Zwolle bekend.

Zorginstelling Careless Nederland biedt 18 appartementen aan in het monumentale pand aan de Koningin Wilhelminalaan. In het oude gemeentehuis heeft eerder een zorginstelling gezeten, maar deze heeft het toen niet gered, onder meer door te weinig belangstelling.

Voor belangstellenden is er een informatieavond op 30 maart van 19.00 tot 20.00 uur.

Vorig artikelSchalkse Vrouwen uit Schalkhaar bestaat vijf jaar!
Volgend artikelSallandse boeren en vrijwilligers samen op zoek naar zwerfvuil
error: