Zomerfeesten Wesepe 14,15,16 augustus

    WESEPE – Zomerfeesten Wesepe 2020. Alvast belangrijk om te weten: De zomerfeesten vinden plaats op 14, 15 en 16 augustus. “Wesepe got talent.” De 2e editie van “Wesepe got talent” vindt plaats op vrijdagavond 14 augustus. Wie volgt goochelaar Gerard Willemsen op? Dansen, zingen, playbacken, trucjes, cabaret, alles is mogelijk. Show Wesepe jou/jullie talent. Opgeven kan tot 1 juli via: info@zomerfeestenwesepe.com

    Jo Jansen laatste “Wesepenaar van het jaar.” Tijdens de viering van Koninginnedag 2008 werd Jan Wichems benoemd tot de allereerste “Wesepenaar van het jaar”. Na het stoppen van de festiviteiten rond Koninginnedag is de “Wesepenaar van het jaar” vele jaren onderdeel van het programma van de jaarlijkse Zomerfeesten geweest. Hieraan gaat een einde komen! Tijdens de Zomerfeesten 2020 zal op de vrijdagavond geen “Wesepenaar van het jaar” bekend worden gemaakt, maar zal er een blijvende herinnering aan alle 12 “Wesepenaren van het jaar” worden onthuld. Rabobank Club Support 2019. Iedereen onwijs bedankt voor alle stemmen! De opbrengst was € 405,59. En vergeet niet de datum (14,15 en 16 augustus 2020) te noteren! Bestuur Stichting Dorpsfeesten Wesepe

    Vorig artikelKôle Kermse in Broekland afgelast
    Volgend artikel6 juli informatiemarkt Residence Bougainville in Schalkhaar