6 juli informatiemarkt Residence Bougainville in Schalkhaar

SCHALKHAAR – De voorbereidingen voor de start van Residence Bougainville zijn in volle gang. Binnenkort opent Residence Bougainville haar deuren in het voormalige Gemeentehuis in Schalkhaar. Wonen in huiselijke sfeer onder de rook van Deventer in het gezellige Schalkhaar. Residence Bougainville – locatie Schalkhaar is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een zorgvraag (dementie). Wij richten ons op de inwoners van Schalkhaar, Deventer en omstreken.

Bij elke leeftijd is het belangrijk om sociaal actief te zijn. Residence Bougainville biedt daarom dagactiviteiten aan en wordt er elke dag gezamenlijk gekookt. Verder kunt u fijn wandelen in de afgeschermde tuin

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de renovatie van het gebouw en het inrichten van de 18  zorgappartementen en de twee woonkamers. Enkele appartementen zijn geschikt voor twee personen (echtparen of partners).

Informatiemarkt

Wilt u meer informatie of heeft u interesse en wilt u zich inschrijven voor een zorgappartement?  Op 6 juli organiseren wij een informatie markt.  Deze vindt plaats op de Koning Wilhelminalaan 13, Schalkhaar. Tijdens deze informatiemarkt zullen wij een korte toelichting geven en uw eventuele vragen beantwoorden.

Wij zijn gehouden aan de maatregelen vanwege het Coronavirus Covid-19. Zo zullen wij tijdens de informatiemarkt de verplichte anderhalve metermaatregel in acht nemen, evenals het maximum van 30 personen in het gebouw. Dit maakt dat wij hebben besloten om de informatiemarkt op te delen in tijdssloten. Indien u Corona-gerelateerde gezondheidsklachten heeft, verzoeken wij om niet te komen. Laat u zich in dat geval vertegenwoordigen door een familielid of kennis.

Aanmelden kan via de website https://residencebougainville.com/locaties/schalkhaar of bellen met mevrouw Elly Peeren, directeur: 06 40 22 94 63. Ook voor vacatures bent u van harte welkom.

Vorig artikelZomerfeesten Wesepe 14,15,16 augustus
Volgend artikelGlasscherven veroorzaken bosbrandje in Lettele