Recreatiebedrijf de Maathoeve is weer geopend voor iedereen

  HEETEN – De Maathoeve in Heeten is een Recreatiebedrijf met Groepsruimtes, Streekwinkel en een Groepshotel. Na een vervelende periode met de coronacrisis merken zij dat de groepenmarkt moeizaam op gang komt. De familiedagen komen veelal te vervallen en het Groepshotel start weer langzaam op. De recreatiebranche heeft het zwaar te verduren, met name de groepsaccommodaties. “Ons bedrijf zat bomvol groepen met vergaderarrangementen en families vanuit het hele land, zelfs de hele wereld. De kenianen van de halve marathon waren vorig jaar nog bij ons”, vertelt Peter de Graaf.

  Knapzakbrunch elke zondag 10.00-14.00 uur
  Ze gaan echter niet bij de pakken neerzitten en gaan van start met een nieuw concept op de zondag. Namelijk de knapzakbrunch welke geserveerd wordt in hun spiksplinternieuwe tuinkamer welke uniek is in Salland. Je beleeft het buitenleven ook als je binnen zit, je ziet de koeien zelfs staan naast het terras! Ook hebben zij een uniek spel ontwikkeld samen met een collega outdoorbedrijf welke te spelen is als teambuilding: Het Noaberspel en welke te spelen is voor een familie: Het avonturenpad.

  Koop een ticket in de Streekwinkel en geniet van de Brunch met streekproducten of start direct met de activiteit: Disc Golf, Foot Golf of het Avonturenpad

  Het nieuwe Avonturenpad gaat door (bloemen)weides, akkerranden, kikkerpoelen en door het bos. Op diverse plekken staat een (Robinson)opdracht welke je met boerenverstand kan oplossen. De opdrachten zijn uitdagend, leerzaam en avontuurlijk (wees niet bang om een beetje vies te worden). Ideaal om te spelen met je gezin, je vrienden of met je buren. Meld je aan via www.maathoeve.nl/activiteiten en vul het formulier in.

  Boerderijexpeditie Salland boert en Eet bewust elke dinsdag van 10.00-15.00 uur
  Ook starten wij dit seizoen met de boerderijexpeditie, waarvoor u zich kunt inchrijven op www.maathoeve/activiteiten. Bezoek 2 verschillende boerderijen en maak kennis met het boerenleven, de boer verteld graag over zijn passie. Na het boerderij bezoek, met uitdagende opdrachten, ga je samen lunchen met de gescoorde streekproducten bij recreatiebedrijf de Maathoeve. Elke dinsdag te boeken. Vanaf 15 deelnemers gaat de expeditie van start. Zie www.maathoeve.nl/activiteiten/activiteiten/expeditie-salland-boert-en-eet-bewust

  Arrangement Meat the farmer (op aanvraag)
  Ben je ook nieuwsgierig naar de herkomst van het vlees op je bord? Bezoek het boerderijmuseum, ga varkens knuffelen en ga boerenlunchen of BBQ-en (minimaal 15 deelnemers) zie www.maathoeve.nl/activiteiten/teambuilding/meat-the-farmer

  Vorig artikelReal Human Bodies komen naar Schalkhaar
  Volgend artikelDSC zomerlessen damesgym